Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Srijeda, 2. 4. 2014.

Tomislav Stiplošek Tomislav Stiplošek:

Na vrhu...

Piše 
Na vrhu...

Kada kažete Vinski vrh, vjerojatno mislite na vinariju Bolfan i vinsku kuću u Hraščini. Izniman objekt. Jedna od najljepših kombinacija tradicije i luksuza. Predivno drveno zdanje u kojem imate baš sve što poželite. Pogled s njihove terase je ljepota koju ćete rijetko gdje vidjeti. Naravno, hrana vrhunska kao i sve drugo, ipak treba znati da posebnu pažnju posvećuju odabiru namirnica s naglaskom na organski uzgoj. To što se možete poigrati palicom za golf, ili gađati iz samostrela, samo je dodana vrijednost cijelom objektu.

Bolfanova vina sve su traženija i sve bolja. Ova relativno nova vinarija brzo se popela na ljestvici traženih vina. Meni osobno, njihov sauvignon jedan je od boljih, a sa pjenušcem su zaokružili ponudu.

Ako su vam golf i šetnja u kombinaciji s odličnom hranom i vinom prenaporna verzija odmora, ili vam se jednostavno ne ide kući, nije problem - sobe su vrhunske kategorije.

Da, kad ste već na Vinskom vrhu, pitajte ih za vile i vilenjake... Znat će oni o čemu se radi.

Tamo ćete vjerojatno provesti jedan od najboljih vikenda koji možete zamisliti. Ako ste u društvu voljene osobe, tim bolje, samo ne zaboravite na kraju pokazati člansku karticu G.E.T.-a, jer to je još jedan bonus – Bolfan Vinski vrh za naše članove odobrava popust. Koliko? - provjerite >ovdje<

Tomislav Stiplošek

Tomislav Stiplošek glavni je urednik G.E.T. Reporta i predsjednik udruge za kulturu stola G.E.T.

U 2016. godini FIJET Hrvatska u suradnji sa Zborom turističkih novinara HND-a dodijelio mu je priznanje za osobni doprinos popularizaciji i afirmaciji turističkog novinarstva te promicanje etičkih i profesionalnih standarda struke, koje dodjeljuje  u sklopu godišnje nagrade "Marko Polo".

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo:
- promo -