Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Petak, 12. 6. 2015.

Sherry's u novom ruhu

Piše:  Foto: Helena Pletković
Sherry's u novom ruhu

U novom ruhu, na novoj lokaciji i s novim nastavkom imena - popularan Sherry's coffee & wine lab postao je Sherry's Wines & Bites.

Ivana Šeremet - Sherry i Mario Šimunović - Šerif svojim su entuzijazmom, vizijom, kreativnošću i naravno ljubavlju prema vinu, delicijama i dobroj atmosferi, ubrzo nakon otvaranja malog wine bara na zagrebačkoj Trešnjevci osvojili srca mnogih vinoljubaca i hedonista. Naravno, i naša.

Oko godinu i pol nakon otvaranja, osvanuli su u dvorištu u Ilici 73.  Veći prostor, veća terasa, novi koncept, ali i dalje Sherry's. "Odlični domaćini, ugodna atmosfera, raznolika ponuda... Popravlja raspoloženje ponudom i ambijentom" - bio je tek jedan u nizu sličnih komentara oduševljenih gostiju "starog" Sherry'sa. Sve to vrijedi i za ovu novu lokaciju. Da, prostor je veći (puno veći), ali Sherry's, bez obzira na ponudu i kreativno uređen prostor, nikad ne bi bio isti da ga ne vode upravo Sherry i njen Šerif.

O ponudi kuhinje nećemo pisati dok ju nismo isprobali, a možete (što preporučujemo) i sami posjetiti Sherry's Wines & Bites te donijeti svoju ocjenu o ambijentu, ponudi i zalogajima. Mi ćemo, naravno, u "novi" Sherry's svraćati kad god bude prilike i, kao i uvijek, podijeliti s vama svoje dojmove. 

U međuvremenu, pogledajte galeriju fotografija s tuluma otvaranja.

 

 

 

Comments:DISQUS_COMMENTS
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: