Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -
Ponedjeljak, 6. 7. 2020.

Batak grill u novom ruhu

Piše:  PRiredba Studio Spinaker grahphics
Batak grill u novom ruhu

Batak grill na golf terenima u Zagrebu je napravio veliki makeover i zaživio u svom punom sjaju! 

Riverside Golf Zagreb je tako, kao atraktivna lokacija koja privlači sve golfere i goste željne mira nadomak gradske vreve, postao još privlačnije mjesto! Prije se tražilo mjesto više na terasi, a sada je podjednaka želja gostiju i za mjestom unutar restorana zahvaljujući novim elegantnim staklenim stijenama koje duž cijelog prostora osiguravaju pogled svim gostima restorana.

Novi redizajn potpisuje arhitektonski studio Arhitektri, koji poslovne prostore kojima je potrebno novo uređenje,  svojim profesionalnim pristupom i okom za detalje daje novu notu!

Glavna senzacija i otkriće prilikom preuređenja i skidanja starog spuštenog stropa bio je sustav drvenih nosača koji su sa svojom izražajnošću i skulpturalnošću definirali interijer.

Restoran odiše sofisticiranim industrijskim dizajnom, metalne police čine pregradne i dekorativne elemente oživljene prirodnim zelenilom te dijagonalno postavljena drvena obloga zida i šanka koja na moderan način unosi dašak topline koji je postao standard uređenja  Batak restorana.

batak golf

Misao vodilja projektnog tima Arhitektri bila je postići što više ugodnih zona i različitih tema sjedenja kako bi se otvoreni koncept prostora učinio zanimljivijim i intimnijim; ono s čime se to postiglo su rasvjetna tijela i pravilan odabir namještaja.

Svaki  Batkoljubac će prepoznati cigleni zid slagan „na riblju kost“, ali u ovom prostoru Batak je u novoj interpretaciji  izbacio određeni broj cigli kako bi postigli zaigrani likovni efekt. Nesumnjivo je da će gost primijetiti i ugodne palete smeđih, sivih i oker tonova namještaja i poda koji se prelijeva iz keramike u parket.

U Batak grill restoranu, osjećaj se  kao u svom domu te uživaj u grill delicijama na „fine dining“ način!

Cigleni zidovi, betonski stupovi, drvene grede, chesterfieldi i mnoštvo zelenila, lampica i industrijskih žarulja čine  prepoznatljivi stil Batak grill, lanca grill restorana.

Također, Batak grill na Golf terenima na katu ima novu dvoranu koja je multimedijski opremljena u istom stilu kao prizemlje restorana, idealna za konferencije, seminare, obiteljska druženja, proslave rođendana ili vama važnog datuma!

Dođite i provjerite novopečenu priču na adresi Jadranska avenija 6!

Comments:DISQUS_COMMENTS
Prev Next
- promo - zlatni sponzor
podržavamo: