Dobro došli u
G.E.T. svijet!
  • Gastronomija
Gastronomska raznolikost Hrvatske svima nam je poznata; toliko je tu raznolikih jela i okusa da je to teško sažeti. Međutim, postoje neki trenuci kada cijela Hrvatska miriši isto; naravno, u gastronomskom smislu. Da, da, u…
Za nedavnog gostovanja nutricionistkinje Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk showu 'Ženska…
Tradicionalno i neizostavno jelo svake zagrebačke kuhinje, ali i brojnih restorana zasigurno je zagrebački odrezak,…
U zagrebačkom hotelu Esplanade premijerno je predstavljen prvi hrvatski gluten free standard pod nazivom BOSK, čiji…
Od trenutka kada se vještina prerade i očuvanja svinjskog mesa soljenjem i sušenjem iz starog…
Možda čak i na svijetu, vrlo vjerojatno u Europi, a definitivno u Hrvatskoj, najteža deep…
U godini proslave desete obljetnice rada, Udruzi Dalmatinski pršut koja broji dvadesetak članova, eminentnih proizvođača…
"Koliko nam mesa treba?", pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko…
Četvrtak, 12 Svibanj 2016

Je li nam dijeta uopće potrebna?

Jeste li se ikad zapitali što dijeta zapravo znači? Crveno meso sastavni dio prehrane uz…
Četvrtak, 05 Svibanj 2016

Splitski đir - 4 asa

Piše
Split je, kažu, najljepši grad na svijetu; svi znaju za Dioklecijanovu palaču, a mi, domaći, više ga znamo po Hajduku. Dugo je bio samo grad u kojem ste čekali trajekt za otok koji ste izabrali…
Četvrtak, 14 Travanj 2016

Ima li u pivu glutena?

Razbijen mit o pivu kao namirnici s visokim udjelom glutena Danas je pivo drugo najpopularnije…
Srijeda, 06 Travanj 2016

Proljetni meni s crvenim mesom

Umor i iscrpljenost svladajte ispravnom prehranom Proljeće je vrijeme buđenja iz zimskog sna. Razdoblje kada…
Petak, 25 Ožujak 2016

Lagan i sočan Uskrs

Najkvalitetnije šunke za drukčije uskrsne recepte i nove okuse Približavanjem uskrsnih dana naša razmišljanja sve…
Stranica 1 od 5