Pretplatu na tiskano izdanje G.E.T. Reporta možete naručiti putem narudžbenice.
Petak, 17 Studeni 2017

G.E.T. Report 39

100% jesen

Broj 39

 (u tiskanom izdanju broj 2; 31. 10. 2017.)

Sadržaj

NOVOSTI

  • Nova kušaonica Medea u Vodnjanu
  • Roxanich Heritage Wine Hotel i vinski podrum
  • Otvoren Hotel Maroon u Zagrebu
  • Vitaminoteka proslavila 15. rođendan
  • Enozoik - nova vinska era
  • Najteži i najveći pršut 23 kilograma
  • Završetak berbe 2017.
  • Završetak berbe grožđa na Jeruzalemu

MANIFESTACIJE

  • Interslast 2017.
  • Zagreb Tourfilm Festival
  • Bijeli Grozd - nagrada u vinskom turizmu

DEGUSTACIJE

  • Kolar fina vina u Vivat Fina Vina
  • Uspjeh vinarije Zadro

PREPORUKE / RECOMMENDATIONS

  • MANDOIS Champagne 1735.
  • MANDOIS Champagne 1735. (en)
  • Petar Crvik - roker s ruba vinograda

ARHITEKTURA U VINARSTVU

  • Château Cheval Blanc 1er Grand Cru Classé „A”

STUDENTSKI HEDONIZAM

  • Tajland

VINSKE SKITNJE

  • Napa Valley - Yountville i Oakville

UREDNIKOVE KOLUMNE

  • London - Zagreb 2:0
  • Uvod u svijet koktela

GASTRONOMIJA

  • Argeta Exclusive à la restoran JB

RECEPTI

  • Tatar od tune
  • Pileći ravioli s gljivama
  • Losos s hrenom i matovilcem
  • Kolač od jabuka s hrenom
  • Kolač s bijelom čokoladom i hrenom

 

More in this category: « G.E.T. Report 12

Najave događanja

16
Tra2018
5. Dubrovnik FestiWine

5. Dubrovnik FestiWine

Petu godinu zaredom u Dubrovni...

05
Svi2018
Le Bollicine sul Carso (Mjehurići na Krasu) 2018

Le Bollicine sul Carso (Mjehurići na Krasu) 2018

Le Bollicine sul Carso je doga...

« »

Iz G.E.T. Vodiča...

Spomenik Pošipu, Smokvica
Spomenik Pošipu, Smokvica