Pretplatu na tiskano izdanje G.E.T. Reporta možete naručiti putem narudžbenice.
Utorak, 28 Veljača 2017

G.E.T. Report 34

 

 

u sustret svetom Patriku

Broj 34

 

Sadržaj

Najave 

  • Međunarodni sajam GAST
  • Festival kulenove seke

Novosti

  • BOSK gluten free standard
  • Čiča Mata se vraća!
  • Predstavljeno Condé kondenzirano mlijeko

Turizam

  • Kranjska Gora - više od skijališta

Manifestacije

  • 1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu
  • Chef humanitarna akcija - Kušaj, voli, daruj

Blagdan svetog Vinka

  • Vincelovo u Kutjevu d.d.
  • Vince u FeraVinu
  • Vinkovo u Iloku
  • Vinceška u Vinima Belje

Degustacije

  • Premium priča, 5. poglavlje: Simfonija maslinovog ulja
  • Party uz vina Poletti u Red red wine baru
  • Prosecco Pazzo i Natura tartufi
  • Putevima kadarke uz vina Tonković
  • Voćna vina RAAK: Nova dimenzija vina
  • Hrana u Voncimeru je totalno drugačija

Recenzije

  • Voštinić Klasnić, Škrlet Unikat, kasna berba, 2015.
  • Škaulj, Muškat žuti, 2015

Urednikova kolumna

  • Oda (ne)savršenosti

Kolumna - Mario Jukić

  • Vinceška u Zmajevcu – vinskoj prijestolnici Baranje

Recepti

  • Mousse od kozica s Pendolino uljem
  • Bruschette marinara s Leccione uljem
  • Sorbetto s moštom od jabuka i uljem Bjelica
  • Mirror glaze
More in this category: « G.E.T. Report 12
FaLang translation system by Faboba

Najave događanja

17
Stu2017
Zagreb VINOcom 2017

Zagreb VINOcom 2017

12. Zagreb VINOcom, međunarodn...

10
Pro2017
Kuhaju se dobre stvari: The Gypsy Table stiže u Zagreb

Kuhaju se dobre stvari: The Gypsy Table stiže u Zagreb

Uživajte u jedinstvenom gastro...

« »

G.E.T. Report internet časopis

Iz G.E.T. Vodiča...

Vinarija Carić, Vrboska
Vinarija Carić, Vrboska