Dobro došli u
G.E.T. svijet!
- promo -

Najava: 10. Vinocom

Piše: 
Najava: 10. Vinocom

Jubilarni, 10. VINOcom, zagrebački međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se:

27 i 28. studenoga 2015. godine, u zagrebačkom hotelu Esplanade, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Festival će biti otvoren 27. studenoga (petak) u 12 sati.

Oba dana, petak i subota, festival je otvoren od 12 do 20 sati.

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja.

Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

Ovogodišnja će se priredba održati na površini od oko 2500 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika. 

Festival, kao i svake godine, ima humanitarnu značajku.

Najavom putem medija: pisanih, radio, TV, interneta, oglasa, plakata, posebnim programima promocije vina i kulinarskim radionicama  očekuje se velik odaziv građana Grada Zagreba, cijele Hrvatske i okolnih zemalja, javnih osoba i djelatnika, poslovnih ljudi, ugostitelja i turističkih djelatnika, novinara i drugih poklonika vina i jela.

„Izborom hotela Esplanade dobili smo izvanrednu podršku za uspješno održavanje festivala i ostvarenje želje proizvođača da se u zagrebačkoj metropoli predstave na moderno i svjetski prepoznatljivo događanje.”, rekao je Ivan Dropuljić, prof., organizator festivala.

Više informacija o izlagačima, radionicama i akcijama nađite na www.vino.com.hr

U sklopu VINOcoma, prvog dana održavanja, 27.11.2015. u 15h održat će se dodjela nagrade Bijeli grozd koju već tradicionalno dodjeljuje udruga G.E.T. 

Ove godine očekuje nas nekoliko novosti, a u pripremi je i vodič sastavljen prema glasovima za Bijeli grozd.

Comments:DISQUS_COMMENTS

G.E.T. Report - arhiva

Prev Next
- promo - zlatni sponzor

Iz G.E.T. Vodiča...

- promo -